ACREDITACIÓ D’EXCEL·LÈNCIA E2CAT

ANUNCI DE LA CERTIFICACIÓ e2cat.

L’Institut Quercus, de Sant Joan de Vilatorrada, enguany ha obtingut l’acreditació segons el model d’excel·lència e2cat.

El model e2cat, basat en l’EFQM, és el fruit de la col·laboració entre el Departament d’Ensenyament i Qualicat (Associació Catalana per la Excel·lència).

Segons l’esmentat model, l’excel·lència no consisteix només en obtenir resultats que sobresurtin de la resta, ni en la realització d’activitats puntuals que hagin estat reeixides per situacions més o menys conjunturals. Un centre és Excel·lent quan el conjunt de les seves accions educatives i el seu personal s’articulen i treballen d’acord amb unes estratègies i uns valors de partida.

Dins d’una perspectiva històrica, l’Institut Quercus va ser un dels quatre primers centres de Catalunya en obtenir la certificació ISO:9001 l’any 2001. La perseverança i una planificació rigorosament encaminada a excel·lir l’han convertit, no només en el primer centre de la Catalunya Central en superar amb èxit el model e2cat, sinó que també ha entrat a formar part del selecte grup de vint instituts de Catalunya que gaudeixen d’aquest reconeixement.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *