Butlletí d’informacions d’inici de curs

Presentació

Ens trobem a les portes d’iniciar un nou curs escolar i no volíem començar-lo sense recordar les víctimes dels recents atemptats de Barcelona i Cambrils.

La barbàrie ens ha colpit i aquests fets ens fereixen profundament com a éssers humans. La nostra, però, és una societat democràtica i solidària que estima la llibertat i que, malgrat el que ha passat, vol continuar sent-ho: vol continuar vivint com viu i sense por.

Des del nostre institut, el curs 2017-18 continuarem treballant, un any més, els valors fonamentals del respecte a l’altre i la no violència, més necessaris que mai, per tal que els nostres alumnes sàpiguen arribar sempre, des de la pau, a una bona convivència en el món globalitzat i eminentment divers que ens ha tocat viure.

 

Per llegir el butlletí d’informacions d’inici de curs d’ESO, podeu clicar en el document adjunt.

 

BIQ 2017-18 INICI DE CURS 31-8

Deja un comentario