VI Competició Catalana de Miniempreses – IES Quercus

VI Competició Catalana de Miniempreses

L’alumnat de 4t d’ESO que cursa Economia i Emprenedoria participa, un any més, en el programa miniempreses que promou la Fundació Junior Achievement.

Enguany, un dels tres projectes empresarials inscrits a la VI Competició Catalana de Miniempreses va ser seleccionat per participar en la final. Es tracta de l’empresa Mediplant, creada per les alumnes: Marta Alonso, Mar Aubets, Llum Bartomeus, Isabela Garcia i Mireia Moncín.

La competició es va dur a terme la setmana passada a Barcelona. El dimecres van muntar un estand per a la promoció i venda dels seus productes a Pedralbes Centre i el divendres van fer la presentació del projecte empresarial davant el jurat a la seu de la Fundació RBA.

Ha estat una gran experiència que ha permès a les nostres alumnes adquirir competències per al seu futur professional, i a més a més, s’ho han passat molt bé.

Deja un comentario