Visita a foneria Condal

Els alumnes de Tecnologia Industrial han realitzat una visita a les instal·lacións de la foneria Condal.

TDR 2017

Un any més de Treballs de recerca i es pot veure que la dificultat tècnica dels treballs, augmenta considerablement.

Visita a l'empresa Cola Cao

Els alumnes de 1r i de 2n de Batxillerat que estan cursant Economia i Empresa han anat a visitar la planta del grup Idilia Foods on es fabrica el Cola Cao. Els han explicat la història de l'empresa i han pogut observar com es porta a terme tot el procés de producció. També els han obsequiat amb un bon esmorzar.

Huddersfield 2015

Alguns alumnes de 1r de batxillerat vam passar una setmana fantàstica d'intercanvi a Anglaterra, a Huddersfield. Van ser uns dies genials on vam aprendre moltíssim, vam conèixer als nostres companys d'intercanvi i les seves famílies, vam fer molts amics, vam visitar molts llocs molt interessants i vam practicar molt l'anglès.

Ara esperem amb moltes ganes que ens retornin la visita el mes de març!

 

Sortida de Batxillerat a la font de les tàpies.

El divendres 10 d’abril, els nois i noies de batxillerat que cursen Ciències de la Terra i del Medi Ambient van fer un itinerari geològic  a la Font de les Tàpies (Artés).

Al llarg del matí, van poder fer un treball de camp que els va ensenyar part de la història geològica de la Catalunya central i l’origen de la riquesa mineral salina del Bages. De fet, l’observació de pistes que ens ofereix la natura els va permetre fer una mena de viatge en el temps i reconstruir els esdeveniments més interessants dels darrers 40 milions d’anys.

 

Visita a Empúries dels alumnes de Llatí de 1r de Batxillerat

Sortida organitzada conjuntament amb l’alumnat de llatí i grec de l’Ins Lluis de Peguera i l’Ins Cal Gravat de Manresa, l’Ins Llobregat de Sallent, l’Ins Miquel Bosch i Jover d’Artés i l’Ins Quercus de Sant Joan de Vilatorrada.

 

Pàgina 1 de 2