TDR 2017

Un any més de Treballs de recerca i es pot veure que la dificultat tècnica dels treballs, augmenta considerablement.

Visita a l'empresa Cola Cao

Els alumnes de 1r i de 2n de Batxillerat que estan cursant Economia i Empresa han anat a visitar la planta del grup Idilia Foods on es fabrica el Cola Cao. Els han explicat la història de l'empresa i han pogut observar com es porta a terme tot el procés de producció. També els han obsequiat amb un bon esmorzar.

Huddersfield 2015

Alguns alumnes de 1r de batxillerat vam passar una setmana fantàstica d'intercanvi a Anglaterra, a Huddersfield. Van ser uns dies genials on vam aprendre moltíssim, vam conèixer als nostres companys d'intercanvi i les seves famílies, vam fer molts amics, vam visitar molts llocs molt interessants i vam practicar molt l'anglès.

Ara esperem amb moltes ganes que ens retornin la visita el mes de març!

 

Sortida de Batxillerat a la font de les tàpies.

El divendres 10 d’abril, els nois i noies de batxillerat que cursen Ciències de la Terra i del Medi Ambient van fer un itinerari geològic  a la Font de les Tàpies (Artés).

Al llarg del matí, van poder fer un treball de camp que els va ensenyar part de la història geològica de la Catalunya central i l’origen de la riquesa mineral salina del Bages. De fet, l’observació de pistes que ens ofereix la natura els va permetre fer una mena de viatge en el temps i reconstruir els esdeveniments més interessants dels darrers 40 milions d’anys.

 

Visita a Empúries dels alumnes de Llatí de 1r de Batxillerat

Sortida organitzada conjuntament amb l’alumnat de llatí i grec de l’Ins Lluis de Peguera i l’Ins Cal Gravat de Manresa, l’Ins Llobregat de Sallent, l’Ins Miquel Bosch i Jover d’Artés i l’Ins Quercus de Sant Joan de Vilatorrada.

 

Centre de Medicina Regenerativa de Barcelona

El dimecres 4 de febrer, els alumnes de Biologia de 1r de batxillerat van visitar les instal·lacions del Centre de Medicina Regenerativa de Barcelona.


Aquest centre és un referent mundial en la investigació de cèl·lules mare, obtenció de teixits humans i desenvolupament de teràpies genètiques i cel·lulars.
 
Diversos investigadors van explicar els seus àmbits de recerca i van guiar els alumnes pel Parc Biomèdic.
 
Esperem que aquesta activitat hagi despertat curiositat i futures vocacions en el camp de la investigació.
 

Pàgina 1 de 2