VISITA AL MUSEU VALENTÍ MASACHS

El dimarts passat, 30 de maig, els alumnes de Ciències de la Terra de 1r i 2n de batxillerat van visitar el Museu de Geologia Valentí Masachs a Manresa. Els alumnes de 2n van fer una visita guiada per conèixer les aplicacions i usos industrials dels minerals i les roques. Els de 1r van fer una activitat orientada al coneixement dels fòssils i la història geològica del Bages a càrrec de Josep Biosca, professor de l' EPSEM .

Construmat 2017

Els alumnes tecnològics de 1er de Batxillerat han realitzat una visita a Construmat on han pogut veure les principals novetats en materials del camps de la construcció.

Damm- observatori avions

Els alumnes de 1er de Batx A, han realitzat una visita a la fàbrica Damm de cerveses, en finalitzar han pogut fer una breu degustació de la cervesa sense alcohol.

A mig matí , com que ens quedava molt a prop, hem anat a veure com aterraven els avions a l'aeroport del Prat. No hem pogut veure els aterraments gaire de prop, perquè degut al vent, avui els avions aterraven en direccio nord.

Roques urbanes

El passat divendres, 28 d'abril, els alumnes de Ciències de la Terra de 1r i 2n de batxillerat van fer una activitat consistent a identificar i geoposicionar amb un aplicatiu mòbil les roques ornamentals que es troben en diferents edificis de Sant Joan de Vilatorrada. El guiatge i les explicacions van ser a càrrec de David Parcerisa, doctor en Geologia i professor del grau en Enginyeria Minera de l'UPC de Manresa.

Visita a Empúries de l’alumnat de Llatí de 1r i 2n de batxillerat

El passat 7 d’abril, l’alumnat de Llatí de l’Institut va fer un recorregut per les ciutats grega i romana d’Empúries. La sortida va ser organitzada amb l’alumnat de l’Ins. Lluís de Peguera i l’Ins. Cal Gravat de Manresa, i L’Ins Llobregat de Sallent.

SORTIDA A LA FONT DE LES TÀPIES

El passat dimecres, 15 de març, els alumnes de Ciències de la Terra de 1r i 2n de Batxillerat van fer una sortida geològica a la Font de les Tàpies (Artés), una activitat organitzada des del Camp d'Aprenentatge del Bages.
La sortida va servir per conèixer part del patrimoni geològic del Bages i la nostra història geològica dels darrers 40 milions d'anys. És a dir, posar en context la riquesa  de la conca salina i potàssica on vivim.
D'altra banda, el bon temps i l'esclat de la primavera van ajudar a passar un mati ben agradable.

 

Visita a foneria Condal

Els alumnes de Tecnologia Industrial han realitzat una visita a les instal·lacións de la foneria Condal.

TDR 2017

Un any més de Treballs de recerca i es pot veure que la dificultat tècnica dels treballs, augmenta considerablement.

Visita a l'empresa Cola Cao

Els alumnes de 1r i de 2n de Batxillerat que estan cursant Economia i Empresa han anat a visitar la planta del grup Idilia Foods on es fabrica el Cola Cao. Els han explicat la història de l'empresa i han pogut observar com es porta a terme tot el procés de producció. També els han obsequiat amb un bon esmorzar.

Huddersfield 2015

Alguns alumnes de 1r de batxillerat vam passar una setmana fantàstica d'intercanvi a Anglaterra, a Huddersfield. Van ser uns dies genials on vam aprendre moltíssim, vam conèixer als nostres companys d'intercanvi i les seves famílies, vam fer molts amics, vam visitar molts llocs molt interessants i vam practicar molt l'anglès.

Ara esperem amb moltes ganes que ens retornin la visita el mes de març!

 

Pàgina 1 de 3