Visita a Empúries de l’alumnat de Llatí de 1r i 2n de batxillerat

El passat 7 d’abril, l’alumnat de Llatí de l’Institut va fer un recorregut per les ciutats grega i romana d’Empúries. La sortida va ser organitzada amb l’alumnat de l’Ins. Lluís de Peguera i l’Ins. Cal Gravat de Manresa, i L’Ins Llobregat de Sallent.

SORTIDA A LA FONT DE LES TÀPIES

El passat dimecres, 15 de març, els alumnes de Ciències de la Terra de 1r i 2n de Batxillerat van fer una sortida geològica a la Font de les Tàpies (Artés), una activitat organitzada des del Camp d'Aprenentatge del Bages.
La sortida va servir per conèixer part del patrimoni geològic del Bages i la nostra història geològica dels darrers 40 milions d'anys. És a dir, posar en context la riquesa  de la conca salina i potàssica on vivim.
D'altra banda, el bon temps i l'esclat de la primavera van ajudar a passar un mati ben agradable.

 

Visita a foneria Condal

Els alumnes de Tecnologia Industrial han realitzat una visita a les instal·lacións de la foneria Condal.

TDR 2017

Un any més de Treballs de recerca i es pot veure que la dificultat tècnica dels treballs, augmenta considerablement.

Visita a l'empresa Cola Cao

Els alumnes de 1r i de 2n de Batxillerat que estan cursant Economia i Empresa han anat a visitar la planta del grup Idilia Foods on es fabrica el Cola Cao. Els han explicat la història de l'empresa i han pogut observar com es porta a terme tot el procés de producció. També els han obsequiat amb un bon esmorzar.

Huddersfield 2015

Alguns alumnes de 1r de batxillerat vam passar una setmana fantàstica d'intercanvi a Anglaterra, a Huddersfield. Van ser uns dies genials on vam aprendre moltíssim, vam conèixer als nostres companys d'intercanvi i les seves famílies, vam fer molts amics, vam visitar molts llocs molt interessants i vam practicar molt l'anglès.

Ara esperem amb moltes ganes que ens retornin la visita el mes de març!

 

Sortida de Batxillerat a la font de les tàpies.

El divendres 10 d’abril, els nois i noies de batxillerat que cursen Ciències de la Terra i del Medi Ambient van fer un itinerari geològic  a la Font de les Tàpies (Artés).

Al llarg del matí, van poder fer un treball de camp que els va ensenyar part de la història geològica de la Catalunya central i l’origen de la riquesa mineral salina del Bages. De fet, l’observació de pistes que ens ofereix la natura els va permetre fer una mena de viatge en el temps i reconstruir els esdeveniments més interessants dels darrers 40 milions d’anys.

 

Pàgina 1 de 3