Sortida en BTT i acampada a Castelladral

IMG 20170519 114643 opt

Sortida en BTT i acampada a Castelladral. Alumnes de l'optativa de 2º d'ESO d'activitats a la natura. Felicitats per l'esforç i l'actitud que heu mostrat durant tota la sortida.

SORTIDA A FRANÇA

El dia 5 de maig els alumnes de 2n d’ESO del Quercus van fer la sortida a Perpinyà i a Collioure.  Durant el matí és van passejar pels carrers de Perpinyà sortint del Castillet fins l’Ajuntament i després van visitar la catedral de Saint Jean Baptiste, el Campo Santo i el Museu d’Història Natural. La tarda la van passar al bonic poble de Collioure on van visitar la tomba d’Antonio Machado i on van gaudir del paisatge i l’encant d’aquest preciós racó de la côte Vermeille.

Fem Òpera

Felicitem als alumnes del crèdit variable de música de 2n d'ESO que van participar en el programa  "Fem Òpera",  aquest dijous passat,  al teatre Kursaal de Manresa .  Van interpretar "l'Orquestra dels animals"  d'Andrea Basevi , sota la direcció de Lluís Arguijo amb l'acompanyament musical de l'Orquestra del Conservatori de Manresa.

Tac art ( Jornada de Tecnologia digital i Educació artística)

El dissabte 18 de març, el nostre centre va realitzar una ponència a la Universitat de Lleida on va poder compartir la seva experiència amb altres professionals i conèixer de primera mà com altres centres utilitzen les tecnologies digitals en les àrees artístiques.