Trobada de Corals de Secundària

Aquest 17 de maig els alumnes de 3er d'ESO han participat en la XXIII edició de la trobada de corals d'educació  secundaria al teatre Kursaal de Manresa. L'acte ha comptat amb la participació de la Banda Simfònica del Conservatori de Manresa. Un total de 1.200 alumnes de la Catalunya central han participat enguany en aquesta edició.

FEM DANSA

El passat divendres 5 de maig alguns alumnes de 3r ESO van actuar al teatre Kursaal de Manresa, participant en el projecte Fem Dansa, dirigits pel coreògraf Ramon Baeza.

Tot un èxit !!! Moltes felicitats a tots pel treball realitzat tant als assajos com a l'actuació !!!

20170505 205114

Sortida al TIBIDABO 3r ESO

El passat dimarts 7 de Març, els alumnes de 3r ESO van realitzar una sortida al parc d'atraccions del Tibidabo, allà van realitzar un estudi dels moviments de les atraccions i les energies que utilitzen cadascuna d'elles sense oblidar tota la part mecànica de l'estructura.

Van poder disfrutar després de cada explicació teòrica de l'atracció estudiada.

Els alumnes de 3r d’ESO d’excursió a Tavertet

El passat dijous 15 de desembre els alumnes de tots els grups de 3r d’ESO van fer una sortida a l’entorn natural. L’activitat programada des de l’àrea d’educació física va consistir en realitzar una caminada que començava i acabava al pantà de Sau i passava per la localitat de Tavertet.

Veure àlbum

Cosmocaixa 3r ESO

 El passat dimarts dia 15 de novembre en motiu de la Setmana de la Ciència, els alumnes de 3r ESO van visitar el CosmoCaixa.

Van realitzar dos tallers: Aigua química i molt més i de la Neurona a la intel·ligència.

 Van gaudir de les instal·lacions del museu i van aprendre coneixements sobre l'ésser humà i la química de l'aigua d'una manera més didàctica.

EMBARRATS 2016. TERCER D'ESO

El dissabte 29 d’octubre i diumenge 30 d’octubre, alumnes de 3r d’ ESO van participar a la Fira d’Embarrats, en diferents tasques d'atenció al Punt d'informació. Aquesta activitat s’inclou dins del programa Aprenentatge i Servei Comunitari. L’activitat ha esta realitzada gràcies a la col·laboració de l'Ajuntament. 

PORTADA

Trobada de corals de secundària

El passat 28 d'Abril els alumnes de 3er d'ESO vem participar en la Trobada de Corals de secundària . Ens va acompanyar la Banda del Conservatori Municipal de Manresa. Aquí en teniu una mostra. Va ser un èxit. 

 

 

SORTIDA AL TIBIDABO DE 3r ESO

El passat dimecres 4 de Maig, els alumnes de 3r ESO van realitzar una sortida al parc d'atraccions del Tibidabo, allà van realitzar un estudi dels moviments de les atraccions i les energies que utilitzen cadascuna d'elles sense oblidar tota la part mecànica de l'estructura.

Fem dansa

Aquest curs algunes alumnes de 3r ESO participen en el projecte Fem Dansa

gestionat pel teatre Kursaal de Manresa. Aquest projecte consisteix en preparar amb

només 8 sessions un espectacle de dansa. Per fer això, cada centre compta amb

un equip de ballarins professionals que van a la classe dels nois i noies per preparar

les coreografies.

I després de les 8 sessions que fan al centre i 2 assajos generals amb el coreògraf

per posar en comú la feina feta, s’ofereix l’espectacle al públic.

El dia de la funció és: dimecres, 20 d’abril a les 21h, a la Sala Gran del Kursaal.

En aquesta quarta edició del projecte Fem Dansa hi participaran 11 centres amb un

total de 350 alumnes, que estaran dividits en 2 funcions.

Les entrades per assistir a les representacions tenen un preu de 5€ i ja es poden

comprar a les taquilles del teatre Kursaal (de dimarts a diumenge de 18h a 21h i

els dissabtes al matí d'11h a 13h), també per telèfon al 938723636 i per internet a

www.kursaal.cat.

Us hi esperem! Segur que serà una experiència emocionant i inoblidable per a tots!

Mel Bonet i Equip Docent 3rESO

Els alumnes de 3r d'ESO han visitat les instal·lacions de Tv3, aquest dilluns 8 de febrer

Una guia va ser l’encarregada de conduir els alumnes per diversos espais de Televisió de Catalunya. Poc després d’arribar als estudis, els va posar un vídeo en el qual s’ensenya com funcionen les instal·lacions de Tv3, la diferència entre els objectes virtuals i els reals, que utilitzen per gravar i com fan els programes de televisió que emet la cadena. La visita va ser per gairebé tots els platós; a la sala de control d’Esport 3 els van ensenyar com funcionen les càmeres i la feina que té el realitzador/a. Els diferents platós de la cadena s’utilitzen per diversos programes. Per exemple, el plató del programa Cuines també l’han utilitzat per Oh Happy Day, entre d’altres. Això vol dir que cal muntar i desmuntar escenografies. Però sens dubte, el més sorprenent és el plató del Telenotícies (TN) , tot verd per els cromes, una superfície que fa la feina dels presentadors més complicada: tot ho han de mirar a través de monitors i no ho tenen realment al seu costat. Els alumnes consideren que ha estat una excursió molt interessant. Sílvia Cordero 3r B

SORTIDA 3R ESO AL COSMOCAIXA

El dimarts, 17 de novembre, amb motiu de la Setmana de la Ciència els alumnes de 3r d'ESO hem anat a Visitar el Cosmocaixa. La sala ens ha agradat molt, des del pèndol de Foucault fins al Bosc innundat, passant pels experiments de la Força de Coriolis, observant moviments ondulatoris, meteorits, fòssils, cervells, il·lusions òptiques,....

Salut i Alimentació

Els alumnes de 3 ESO A i B de l'institut s'estan tornant uns experts en nutrició saludable. Mireu quina
bona pinta fan els esmorzars que han pensat, han preparat, i s'han menjat, tots ells seguint les pautes
nutricionals recomenades.
Ens ha estat realment molt difícil triar-ne els millors. En el procés de tria han participat professors
de l'assignatura i els alumnes dels dos grups (el grup A ha hagut de valorar els esmorzars del grup B
i viceversa).

Els guanyadors són:
3 ESO A :
1- Ricard Casanova
2- Silvia Cordero
3- Marc izquirerdo

3 ESO B:
1- Aina Rodríguez
2- Sira Martí
3- Sara Arenas

Caminada 3r ESO a Moncunill

Divendres 17, els alumnes de 3r d'ESO hem fet una caminada a Moncunill dins les activitats organitzades en la setmana de la salut.

Un cop allà, alumnes del CFGS d'activitats físicoesportives ens han preparats diferents jocs i hem passat un dia ben diferent i saludable.

 

Energies renovables i sostenibilitat

Desde l'àrea de socials han treballat les energies renovables i la sostenibilitat i els alumnes de l'aula flexible de 3r han fet unes enquestes als alumnes i professors per saber com som de respectuosos amb el medi. També han fet una maqueta d'una casa sostenible.

 

 

Barcelona Ciutat Sostenible

El dijous 19 de febrer els alumnes de 3r d'ESO van fer una sortida de Ciències Socials a Barcelona anomenda"Ciutat Sostenible", on es van tractar temes relacionats amb la sostenibilitat, l'energia, la recollida de residus i els fluxos de l'aigua.

 

Pàgina 1 de 2