Musical 2017

 

Últims assajos abans de l'estrena de demà.

Recordeu, divendres 24 març a les 8 a Cal Gallifa, i dissabte a les 18 h.

 

 

 

Impulsem la robòtica

20 alumnes de 4rt d'ESO i 3 alumnes de Batxillerat han participat en la fira d'Arduino a Cosmocaixa, amb un gran èxit.

França 2016

Durant aquests dies els alumnes de francès del Quercus han visitat part del sud de França.

La primera visita la van fer a la Maternitat d’Elne on van ser testimonis de la gran tasca que va dur a terme la Elisabeth Eidenbenz i de la seva gran humanitat.

A Carcassonne van fer un inoblidable creuer pel Canal du Midi amb la impagable companyia d’uns fantàstics taiwandesos que els van tractar com estrelles de cinema. També van visitar la preciosa Cité Médiévale i a la nit van acudir a la “Fête du Vin” on van tenir l’ocasió d’assistir a l’increible concert d’uns dels grups més seguits a França en l’actualitat, els ARCADIAN que són uns músics de primera i els finalistes de “La Voz 2016” de França els quals van estar molt amables i simpàtics amb tot el grup del Quercus.

L’últim dia van visitar Narbonne on es van passejar per la Via Domitia que unia Italia amb Espanya durant l’època romana, després el camp de concentració i de refugiats espanyols de Rivesaltes i el seu memorial i finalment van visitar Les Orgues d’Ille sur Têt. Tot plegat una experiència que mai oblidaran.

Musical dins del bosc

 Video del musical dins del bosc, realitzat pels alumnes de 4rt de ESO.

Un agraïment especial a Eder Fleitas per la feinada que ha tingut maquetant el video que podeu veure.

Tecnologia aplicada

Els alumnes de tecnologia aplicada de 4rt d'eso han fet una bona feina, restaurant i acondicionant les taules de l'aula de tecnologia.

 

Tenerife 2016

Acabem de tornar del viatge, i en general ha anat molt bé, ens ha fet molt bon temps i el comportament dels alumnes ha estat molt satisfactori.

S'ho han passat molt bé !!!!

 

TUTORING CFGS AAFE AL QUERCUS

El dimecres dia 10 de febrer a les 10,30, els alumnes de 1r d'AAFE han fet una sessió de fitness als alumnes de l'Aula Oberta.
La sessió s'ha impartit al gimnàs Fenoy.
Els aprenentatges i les actituds han sigut excel·lents! Felicitats! 

Visita centre penitenciari Els LLedoners

Els delegats de 4rt d'ESO han fet una visita al centre penitenciari i han pogut coneixer de primera ma, els programes de reinserció per tractar la violència de gènere.

Un agraïment especial a l'empresa de transport de taxis que ens va deixar tirats i ens va permetre gaudir ( com veieu a les fotos) d'una bonica passejada campestre.

SORTIDA 4rt ESO: MUSEU DE LA CIÈNCIA I LA TÈCNICA DE TERRASSA

El passat 19 de novembre, els alumnes de 4rt ESO, van realitzar una sortida al Muesu de la Ciència i la Tècnica de Terrassa.

Van realitzar una visita per les instal·lacions del museu, on van observar de primera mà les dures condicions laborals, en el sector tèxtil, del segle passat i un taller d'electricitat per adonar-se de la importància d'aquest fenòmen.

 

Robòtica a la UPC

UN any més els alumnes de quart d'ESO han realitzat el taller de robòtica a les instal·lacions de la UPC. L'any vinent tornarem.

Miniempreses a 4t d’ESO

Durant aquest curs, un grup d’alumnes de 4t d’ESO hem participat en un projecte d’emprenedoria en el qual hem aprés a gestionar petites empreses de creació pròpia i hem venut els nostres productes en dues parades al mercat de Sant Joan.

Poder tenir les nostres pròpies parades al mercat ha estat una iniciativa del CIO Cal Gallifa. El mateix dia que hem venut els nostres productes al mercat, també ho han fet un grup d’alumnes de 5è de l’Escola Ametllers.

Aquest grup d’alumnes de l’Escola Ametllers han treballat durant aquest curs en la creació de dues cooperatives i en l’elaboració dels seus productes, amb ells vam tenir una trobada on vam posar en comú les experiències sobre els corresponents projectes.

 

Pàgina 1 de 3