ISOVER VISITA L' INSTITUT QUERCUS PER FER UN CURS DE CONDUCTES

L’empresa MAT(Materials Aïllants Tarragó) ha organitzat juntament amb Isover, fabricant d’aïllaments tèrmics i acústics, i com a col·laborador de l’Institut Quercus de Sant Joan de Vilatorrada, ha fetper segon any consecutiu als alumnes de segon curs del cicle formatiu de grau mig d'instal·lacions frigorífiques i de climatització un curs de construcció de conductes.

Durant tota la jornada els alumnes han vist diferents materials i han provat diferents formes de muntar les diverses figures que cal fer en una instal·lació de conductes d’aire acondicionat. Aquest any, de forma afegida, s’ha aprofitat el curs per fer els conductes necessaris per un dels treballs de síntesi proposats per aquest curs, que ha d’estudiar, dissenyar i construir la conducció de la climatització del gimnàs de l’institut amb conductes de fibra de vidre, per acabar comparant-la amb la conducció existent de xapa.

Està previst que aquest curs, continuï realitzant-se per donar una experiència el més pràctica i propera a les ofertes i necessitats de mercat possible als alumnes del cicle formatiu.