Alumnes d’EFICIÈNCIA ENERGÈTICA visiten l’empresa AIRPLAN S.A.

Els alumnes del Grau Superior d'Eficiència Energètica i de Grau Mig d’instal·lacions de Calor van visitar l’empresa AIRPLAN S.A.

 

El passat 22 de novembre els alumnes de primer curs del Cicle Formatiu de Grau Superior d’Eficiència Energètica i de Grau Mig d’instal·lacions de Calor van visitar les instal·lacions de la seu central de la multi-nacional catalana AIRPLAN,S.A., empresa Sant Fruitosenca amb tecnologia puntera entre d’altres en solucions de tractament d’aire en sales netes per el sector farmacèutic.

 

Va ser una visita emmarcada dins la formació d’un dels mòduls del cicle, on els alumnes van poder veure de primera mà el procés d’assessoria, disseny, fabricació i execució d’instal·lacions de tractament d’aire, els quals l’empresa els realitza aplicant una metodologia d’organització única en el sector, cosa que la fa molt competitiva.

 

AIRPLAN es una de les empreses bagenques que col·labora des del curs 2013-14 amb l’institut Quercus i mes concretament amb el cicle d’Eficiència Energètica, demostrant la seva implicació en la formació de futurs professionals.

 

L'Institut Quercus ofereix la matrícula continua per la formació de mòduls professionals per separat que conformen el grau superior d’Eficiència Energètica, són mòduls formatius que s’ofereixen en horari de tarda i de forma intensiva.