Xerrada amb l'escriptora Gemma Pasqual i Escrivà

Avui, seguint amb els actes de Sant Jordi,  els alumnes de 1er i 3er d'ESO han rebut a l'escriptora valenciana Gemma Pasqual i Escrivà;  autora de llibres com Xènia, tens un Whatsapp   i  Xènia, #KeepCalm i fes un tuit . Poques vegades els alumnes tenen el plaer d' escoltar i parlar amb autors de llibres que han llegit  .


Resultados de la búsqued

X CAMPIONAT d’ ATLETISME INTERINSTITUTS

Els alumnes de 1r ESO han participat al X CAMPIONAT d’ ATLETISME INTERINSTITUTS quedant en una meritòria 3a posició. Moltes felicitats !!!

20170419 125755

A 1er d’ESO: JOC i ART

El Tangram és un trencaclosques de 7 peces d’origen xinès, amb la particularitat característica que el nombre i la forma de les peces són invariables.
Aquestes peces s’obtenen en descompondre un quadrat en set parts. Amb la combinació de les 7 peces es poden construir moltes figures.
A visual i plàstica, els alumnes de 1er d’Eso, hem volgut experimentar la part més plàstica d’aquest joc, mitjançant la geometria plana i la nostre creativitat. Aprenent de forma lúdica, hem posat en pràctica en petits grups tot el que em aprés.

Galeria d'imatges clicant el mural...

IMG 20170202 115619

Final d'Atletisme

IMG 20170129 WA0006

Aquest passat divendres 27.01.2017 els alumnes de 1r ESO van participar en la final d’atletisme dirigida per entrenadors dels CAM.

La setmana prèvia havien realitzat les proves classificatòries.

Els finalistes d’enguany han sigut:

-       MARIONA MARTÍNEZ I ÀLEX JOVER (35m tanques )

-       AROA GUTIÉRREZ I SIRAJ EL KZAINI (35mll)

-       LAURA MARTÍNEZ I ARQUI JULIAN (llançament de pes)

-       NAOMI FECHETE I MARC SALAZAR (salt de llargada)

-       GINA SERRA I IAN MARTÍNEZ (500mll)

Moltes felicitats a tots per la participació i els bons resultats !!!

 

Celebrem Santa Cecília

Els dimarts 22 de Novembre vem celebrar el dia de la música amb els alumnes de 1er d'ESO amb una actuació a l'escola de música de Sant Joan de Vilatorrada.  Vem comptar amb la col.laboració de professors l'escola com en Marc Sort, Jordi Blanes i Sergi Beringues ;  músics de gran talent i reconeguda trajectòria artística.  

Vivint el temporal amb 1er d'ESO

El dilluns 21 de novembre tots els grups de 1r d'ESO vam fer una sortida conjunta per visitar l'Observatori de Pujalt (Anoia). La sortida estava programada des de l'àrea de Ciències Naturals, sobre el tema de l'atmosfera i la meteorologia. A l'Observatori ens van ensenyar com funcionen els aparells meteorològics i com recullen les dades els homes del temps, vam realitzar experiments sorprenents sobre els fenòmens atmosfèrics i vam aprendre com afecten els canvis de temps a les papallones a partir d'un joc. Es pot ben dir que li vam prendre les mides al temporal de vent i pluja d'aquesta setmana.​

Anem al Collbaix amb 1er d'ESO

Els alumnes de 1er d'ESO hem anat al Collbaix . Aquesta sortida preparada Mel Bonet d'educació física ha comptat amb el suport de professores i professors de l'equip docent de 1er d'ESO.   Cal dir que ens ha fet un dia esplèndid.

 

CANTEM BEATLES AMB 1R D'ESO

Els alumnes de primer d'ESO vam interpretar cançons de "The Beatles" amb una banda de luxe a l'Auditori de Barcelona.

fotomusica

Jack, the Magic English Teacher

El passat divendres 5 de febrer, els alumnes de 1r i 2n ESO van poder gaudir de l'espectacle de màgia en anglès del Jack, the Magic English Teacher. Va ser una classe ben diferent i va ser tot un èxit!!!!
Thanks  a lot!
 

Final concurs cub soma

Va saltar la sorpresa en el primer concurs de cub soma realitzat al quercus.

En Jordi Pradell ha vençut a la final al gran favorit ( Arnau Closa, que era capaç de fer el cub en 8 segons  i també amb els ulls tancats).

 

Caminada al Gorg Blau

Divendres 17 d'abril els de 1r d'ESO vam fer una caminada des de l'institut fins al Gorg Blau. Quan vam arribar, els alumnes del CFGS d'activitats físicoesportives ens van preparar diversos jocs. I, per arrodonir la jornada, música en directe al pati!


Final d'atletisme al Congost

Dimecres 15, i coincidint amb la setmana de la salut, l'alumnat de 1r d'ESO va participar a la final d'atletisme al Congost, junt amb altres centres de la comarca. Tanques, salt de llargada, llançament de peses, curses... L'alumnat del CFCS d'activitats físicoesportives va col.laborar fent diverses tasques de suport. Moltes gràcies i felicitats a tots!

 

Pàgina 1 de 2